Cupa “Festivalul Cireșelor “ organizata de Clubul Sportiv Banesti-Urleta s-a bucurat de un real succes. Multumim Primariei și Consiliului Local pentru susținere și tuturor participanților pentru prezenta. Va așteptăm și la alte ediții in număr cât mai mare !

Campionii Ligii A Prahova (juniori) A.F.C. Banesti-Urleta. Felicitari pentru munca depusă !

Cupa “ Ziua Copilului” organizata de către Clubul Sportiv Banesti-Urleta

Cupa “ Ziua Copilului” organizata de către Clubul Sportiv Banesti-Urleta s-a desfășurat cu succes.Multumim domnului primar și viceprimar,cadrelor didactice și nu in ultimul rând copiilor care s-au comportat exemplar!
La mulți ani tuturor copiilor!Va așteptăm cu drag și la următoarele ediții !

Detalii si imagini AICI

Cupa Mos Craciun 2018 sah, table si bice

Cupa Festivalul Cireselor 2018 – minifotbal

Sah si table

 Concurs de ziua copilului Banesti 2018,  Concurs de ziua copilului Urleta 2018,

Club Sportiv

Asociația de columbofili Aurel Vlaicu

Concurs de bice decembrie 2016

Clubul de șah Bănești

Cupa „Festivalul Cireșelor”  18.06.2016 – 19.06.2016

Sâmbătă si Duminica 18-19 iunie s-a desfășurat cu succes cupa ”Festivalul Cireșelor”pe terenul de minifotbal din Urleta, avand ca probe minifotbal, sah si table. Mulțumim concurentilor pentru participarea in număr mare făcând astfel competiția foarte palpitanta. Va așteptam si la celelalte ediții in număr cat mai mare. Felicitări învingătorilor!

Galerie foto

Cupa „Ziua Copilului”  29.05.2016

Astăzi 29.05.2016 pe stadionul din Banesti s-a desfășurat cu succes Cupa „Ziua Copilului”
pentru copiii din Banesti si Urleta.
Multumim participanților care au venit într un număr destul de mare motiv pentru care competiția a devenit si mai palpitanta.Va așteptam si la alte competiții in număr cât mai mare.
Felicitări câștigătorilor !

Galerie foto

Anunt – Cupa „Ziua Copilului”  29.05.2016

Duminica 29.05.2016 ora 12:00 pe stadionul din Banesti cu ocazia „Zilei Copilului” se va organiza de către Clubul Sportiv Banesti-Urtela Cupa „Ziua Copilului” cu tema sportiva pentru copiii din Banesti si Urleta de toate vârstele.Competiția va cuprinde 3 probe:minifotbal,tenis de masa,atletism si alte jocuri distractive.Va așteptam in număr cat mai mare cu premii atractive,distracție si buna dispoziție.In condiții de vreme nefavorabila competiția se va amâna pentru săptămână următoare.

 

Cupa Primaverii 22.05.2016

Astăzi 22.05.2016 pe terenul de minifotbal din Urleta s-a desfășurat Cupa Primăverii organizata de Clubul Sportiv Banesti-Urleta in condiții excelente atât meteo cat si organizatorice.Felicitari invingatorilor! Felicitari participanților! Va așteptam si la alte competiții in număr cat mai mare.

Galerie foto

Anunt – Cupa Primaverii 22.05.2016

Duminica 22.05.2016 ora 12:00 se va organiza pe terenul sintetic din Urleta de minifotbal Cupa Primaverii cu tema sportiva de către Clubul Sportiv Banesti-Urleta pentru elevii din clasele l-Vlll.Aceasta va cuprinde 3 probe: minifotbal,tenis de masa,atletism.Participanții sunt rugați sa se prezinte cu codul numeric personal pentru înscriere.Clubul Sportiv Banesti-Urleta va așteaptă cu premii atractive,distracție si voie buna.In condiții de vreme nefavorabila concursul se va amâna pentru săptămână următoare.Va asteptam